
Urządzenia i Akcesoria
生菜包韓式豬里肌
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
醃白蘿蔔
-
糖40 克
-
鹽½ 茶匙
-
醋40 克
-
水40 克
-
白蘿蔔 ,切粗條200 克
舒肥豬里肌
-
水梨 ,去皮,切塊80 克
-
洋蔥 ,切塊40 克
-
蒜頭10 克
-
薑 ,切片5 克
-
蔥 ,切蔥花1 支
-
醬油10 克
-
味醂15 克
-
韓國麻油5 克
-
韓國辣椒醬25 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豬里肌肉 ,小里肌(腰內肉),整塊300 克
-
水1800 克
包飯醬
-
蒜頭5 克
-
洋蔥30 克
-
青蔥 ,切蔥花1 支
-
味噌60 克
-
白芝麻2 茶匙
-
韓國麻油10 克
-
蜂蜜10 克
-
韓國辣椒醬1 大匙
組裝
-
油1 茶匙
-
綠葉萵苣
-
蒜頭 ,切片
-
青辣椒 ,切片
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
1385.6 kcal /
5797.5 kJ
Białko
85 g
Tłuszcz
51.6 g
Węglowodany
144.3 g
Błonnik
19.6 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
6786.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan