
Urządzenia i Akcesoria
牛排佐蘆筍和豆腐黑胡椒醬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
牛排和蘆筍
-
水1700 克
-
霜降牛排 ,約2.5公分厚300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蘆筍 ,切除底部較硬的部份100 克
-
橄欖油1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
豆腐黑胡椒醬
-
蒜頭10 克
-
奶油20 克
-
黑胡椒粗粒¼ 克
-
醬油5 克
-
嫩豆腐100 克
組裝
-
油2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
524.3 kcal /
2193.5 kJ
Białko
44.9 g
Tłuszcz
37.3 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
2203.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan