Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蜂蜜芥末醬
- 50 克 蜂蜜
- 15 克 芥末籽醬
- 60 克 黃芥末醬
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 300 克 豬里肌排 ,(大里肌),2公分厚,約2片
肉桂蘋果和低溫烹調
- 1 顆 蘋果 ,去皮去籽,切丁(約1.5公分)
- 25 克 奶油
-
1
支 肉桂棒
lub 1 塊 桂皮 - 15 克 檸檬汁
- 1 茶匙 糖
- 1700 克 水
煎豬排
- 1 茶匙 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2360.8 kJ / 564.3 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1108 mg