Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

Gluten Free Savory Crêpes with Seafood

4.1 7 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Crêpe Batter
  • large eggs
    3
  • salt
    1 tsp
  • whole milk
    10 ½ oz
  • rice flour
    5 ½ oz
  • salted butter room temperature
    2 oz
Filling
  • garlic cloves
    3
  • shallots halved
    3 oz
  • fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve
    1 oz
  • salted butter room temperature
    1 oz
  • seafood mix frozen
    18 oz
  • crème fraîche
    1 oz
  • salted butter
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 358 kcal / 1251 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...