Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1251 kJ /
358 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten free
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Egg-Free Mayonnaise
10 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Coffee Cream
5 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Natillas
1 godz.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Layered Caramel Flan
6 godz.
Shrimp and Crab Stack
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon Tartare
10 min
Ginger Sangria Punch
1 godz. 5 min