Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, uniform pieces21 oz
-
water25 oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
olive oil11 oz
-
6 large eggsmedium eggs8
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
grated mozzarella cheese5 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Rice
35min
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Tomato and Feta Pasta
50min
Pineapple and Coconut Squares
45min
Chicken Tetrazzini
40min
Shrimp Scampi
40min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Eggnog Bundt Cake
1h 45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min