Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
potatoes cut into large, uniform pieces21 oz
-
water25 oz
-
yellow onions quartered7 oz
-
olive oil11 oz
-
6 large eggsmedium eggs8
-
baking powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
garlic clove chopped1
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
grated mozzarella cheese5 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
579.2 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2036.6 kJ /
486.8 kcal
Tłuszcz
43.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Red Rice
1 godz. 25 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min