Contorno di carciofi sottovuoto

Contorno di carciofi sottovuoto

4.0 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione

Składniki

  • 2 carciofi puliti e a listarelle
  • 80 g di porro a rondelle
  • 2 fettine di limone
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 258 mg
Białko 9.6 g
Kalorie 1817.1 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 30.6 g
Błonnik 15.2 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 38.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...