Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 258 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50 dk
Gamberi freschi sottovuoto
1sa
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5j 30 menit