Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 carciofi, puliti e a listarelle
- 80 g di porro a rondelle
- 2 fettine di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1817.1 kJ / 434 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 30.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 15.2 g
- Sód
- 258 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Asparagi sottovuoto
50min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min