
Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
9 portions
Składniki
Flan
-
de sucre60 g
-
de lait entier385 g
-
œufs de gros calibre (45-60 g ch.), fouettés à la fourchette3
Caramel
-
de sucre155 g
-
d'eau1615 g
-
de jus de citron½ c. à thé
-
enduit à cuisson antiadhésif
-
de vinaigre1 c. à soupe
-
baies fraîches variées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
155 kcal /
648.6 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
26.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
58.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuit vapeur en coupelle
8 Przepisów
Kanada
Kanada