Crème-dessert au caramel

Crème-dessert au caramel

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions

Składniki

Caramel
  • de sucre
    70 g
  • d'eau
    30 g
Crème-dessert
  • de fromage à la crème à température ambiante, en cubes
    225 g
  • de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)
    355 g
  • de lait concentré sucré (environ 1 boîte)
    385 g
  • de fromage Pepper Jack (opcjonalnie) coupé en morceaux (12 mm/½ po)
    115 g
  • œufs de gros calibre
    5
  • de sucre
    60 g
  • d'eau
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 349 kcal / 1460 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...