
Urządzenia i Akcesoria
Crème-dessert au caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions
Składniki
Caramel
-
de sucre70 g
-
d'eau30 g
Crème-dessert
-
de fromage à la crème à température ambiante, en cubes225 g
-
de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)355 g
-
de lait concentré sucré (environ 1 boîte)385 g
-
de fromage Pepper Jack (opcjonalnie) coupé en morceaux (12 mm/½ po)115 g
-
œufs de gros calibre5
-
de sucre60 g
-
d'eau1200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
349 kcal /
1460 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cinco de Mayo
10 Przepisów
Kanada
Kanada