Crème-dessert au caramel

Crème-dessert au caramel

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
10 portions

Składniki

Caramel
  • 70 g de sucre
  • 30 g d'eau
Crème-dessert
  • 225 g de fromage à la crème à température ambiante, en cubes
  • 355 g de lait concentré non sucré (environ 1 boîte)
  • 385 g de lait concentré sucré (environ 1 boîte)
  • 115 g de fromage Pepper Jack (opcjonalnie) coupé en morceaux (12 mm/½ po)
  • 5 œufs de gros calibre
  • 60 g de sucre
  • 1200 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1460 kJ / 349 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...