Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Nappage
- 140 g de cassonade
- 285 g de beurre non salé, en dés, à température ambiante
- 6 - 7 tranches d'ananas en conserve, dans leur jus
- 170 g de sucre à glacer
- 3 c. à soupe de rhum ambré
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 2 œufs de gros calibre
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- ⅛ c. à thé de sel
- 240 g de farine tout usage
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1714.2 kJ / 409.7 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 52.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 108.3 mg
Alternatywne przepisy
Boules d'amour
1h
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1h 40min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45min
Roulés au chocolat (Anna) Métrique
2h 30 min
Gâteau aux pommes
1h
Tarte au sucre
45min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat (Métrique)
1h 30min
Pâte à tarte traditionnelle
15min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min