Fruits d'été, génoise et crème fouettée

Fruits d'été, génoise et crème fouettée

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 340 g d'eau
  • 450 g de nectarines coupées en fines tranches
  • 2 c. à soupe de cassonade
  • ¼ c. à thé de cannelle moulue
  • 170 g de framboises fraîches
  • 200 g de crème à fouetter 35% M.G.
  • 6 tranches de génoise maison ou du commerce (voir Conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 80.6 mg
Białko 4 g
Kalorie 1079.7 kJ / 258.1 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...