Fruits d'été, génoise et crème fouettée
TM6 TM5

Fruits d'été, génoise et crème fouettée

(Brak ocen)

Składniki

  • 340 g d'eau
  • 450 g de nectarines coupées en fines tranches
  • 2 c. à soupe de cassonade
  • ¼ c. à thé de cannelle moulue
  • 170 g de framboises fraîches
  • 200 g de crème à fouetter 30%-40% M.G.
  • 6 tranches de génoise maison ou du commerce (voir Conseil)
    lub 170 g de biscuits à la cuillère du commerce (voir Variation)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1079.7 kJ / 258.1 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
3.2 g
Sód
80.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy