Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
- 325 g d'eau
- 25 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de levure boulangère sèche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 488 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Gâteau au yogourt
1 Std. 40 Min
Pain toupie rapide
40 Min
Sauce à pizza
35 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
Brak ocen
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Glace à la vanille
12h
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Confiture d’abricots
45 Min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min