Pâte à pizza

Pâte à pizza

2.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
  • 325 g d'eau
  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de levure boulangère sèche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 2064 kJ / 488 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...