Urządzenia i Akcesoria
Pâte à pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
-
325 g d'eau
-
25 g d'huile d'olive
-
1 ½ c. à café de sel
-
¼ de c. à café de levure boulangère sèche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2064 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Génoise
1 godz. 50 min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Rissoles à la viande de bœuf
1 godz.
Béchamel express
15 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Pâte à pizza
1 godz.
Crème pâtissière
15 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Velouté de légumes
45 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min