Number cake 10

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 parts

Składniki

Les génoises
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • œufs, de taille moyenne (53-63 g)
    8
  • de sucre en poudre
    250 g
  • de farine fermentante
    250 g
  • de sel
    2 pincées
La crème fouettée aux fraises et le montage
  • de fraises
    250 g
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de crème, min. 30% M.G. bien froide
    600 g
  • de framboises
    120 g
  • de sucre glace pour la finition
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 429 kcal / 1795.1 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 42.1 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 347.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...