Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les achards
- 300 g de légumes variés crus (chou blanc, carotte, haricots verts, par ex.), coupés en quartiers de la taille de la goulotte
- ½ oignon
- 3 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 10 g d'huile
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de sel
- 1 piment vert frais, coupé en fine juilienne
La pâte à pain
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
lub 20 g de levure boulangère fraîche - 500 g de farine de blé
- 1 c. à café bombée de sel
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 920.2 kJ / 219.9 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 498.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cachir de poulet aux olives
7h
Soupe de nouilles Soba
9h
Banh mi au tofu grillé
2 Std.
Brunch allemand
1小时 15 分钟
Sauce yakitori
5 dk
Petits sablés à la crème de mangue
1小时 15 分钟
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9h
Nems au poulet sauce Buffalo
1 Std. 30 Min
Pastilla de poison et de fruits de mer
1 Std. 30 Min
Pizza Big Mac
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1小时
Assortiments de makis
1 Std. 30 Min