Pain créole aux achards

Pain créole aux achards

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 parts

Składniki

Les achards
  • 300 g de légumes variés crus (chou blanc, carotte, haricots verts, par ex.), coupés en quartiers de la taille de la goulotte
  • ½ oignon
  • 3 gousses d'ail
  • 10 g de gingembre frais
  • 10 g d'huile
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 1 piment vert frais coupé en fine juilienne
La pâte à pain
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
    20 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 1 c. à café de curcuma en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 498.9 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 920.2 kJ / 219.9 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...