Sanduíche de carne de porco desfiada

Sanduíche de carne de porco desfiada

4.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 doses

Składniki

Marinada
  • pescoço de porco desossado inteiro
    1200 - 1500 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • alho em pó
    1 c. sopa de
  • cominhos em pó
    1 c. sopa de
  • paprika fumada
    1 c. sopa de
  • colorau
    1 c. sopa de
  • pimenta preta
    1 c. chá de
Molho barbecue
  • mostarda de Dijon (ver dica)
    180 g
  • ketchup
    130 g
  • vinagre de sidra
    50 g
  • molho de soja
    50 g
  • Tabasco® verde (opcjonalnie)
    3 - 5 gotas de
  • açúcar amarelo
    80 g
  • alho em pó
    3 c. chá de
  • pimenta-de-caiena em pó
    ¼ - ½ c. chá de
  • cebola em pó
    1 c. sopa de
  • sal
    2 c. chá de
Grelhar e montar
  • pães de brioche
    8 - 10
  • Bacon (opcjonalnie) em fatias, grelhado, p/ servir (ver dica)
  • Salada coleslaw (opcjonalnie) p/ servir
  • maçarocas de milho doce grelhadas, cortadas ao meio (ver dica)
    4

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 637.2 kcal / 2666 kJ
Białko 49.5 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 1711.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...