Caldo de legumes funcional

Caldo de legumes funcional

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1500 g

Składniki

  • cebola cortada em pedaços (descarte a raíz, pode deixar a casca)
    200 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura cortada em pedaços
    200 g
    200 g pastinaca, cortada em pedaços
  • bolbo de funcho cortado em quartos
    150 g
  • folhas de tomilho fresco
    15 g
  • salsa
    15 g
  • alho-francês
    65 g
  • aipo
    35 g
  • folhas de louro
    2
  • pimenta preta
    15 grãos de
  • água
    1650 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 19.2 kcal / 80.4 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 22.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...