
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia de alecrim sem glúten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 doses
Składniki
-
água1080 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos150 g
-
fermento de padeiro seco s/ glúten10 g
-
açúcar1 c. chá de
-
azeite mais q.b. p/ untar70 g
-
leite gordo200 g
-
farinha s/ glúten400 g
-
sal1 pitada de
-
alecrim3 pés de
-
flor de sal1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
220 kcal /
920.6 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
32.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
218.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Março com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia