Focaccia de alecrim sem glúten

Focaccia de alecrim sem glúten

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 doses

Składniki

  • água
    1080 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    150 g
  • fermento de padeiro seco s/ glúten
    10 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • leite gordo
    200 g
  • farinha s/ glúten
    400 g
  • sal
    1 pitada de
  • alecrim
    3 pés de
  • flor de sal
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 220 kcal / 920.6 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 218.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...