Treccia al salmone

Treccia al salmone

4.1 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Impasto
  • 30 g zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico la buccia senza la parte bianca
  • 120 g di latte
  • 30 g di burro a pezzi
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 300 g di farina
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • ½ mazzetto di aneto fresco
  • 250 g di formaggio cremoso alle erbe
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • farina per spolverare
  • 250 g di salmone affumicato in fette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 535.8 mg
Białko 13.7 g
Kalorie 1430.4 kJ / 341.9 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...