Girelle di pizza salame e pesto

Girelle di pizza salame e pesto

4.6 26 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 pezzi

Składniki

  • 100 g di Gouda formaggio, a pezzi
    100 g di Fontina, a pezzi
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g farina tipo 0
  • 100 g di farina di semola rimacinata
  • 20 g di strutto
    20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 - 50 g di pesto (vedere consigli)
  • 120 g di salame

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 312.3 mg
Białko 8 g
Kalorie 956.9 kJ / 228.7 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 31.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...