Girelle di pizza salame e pesto

Girelle di pizza salame e pesto

4.6 21 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 pezzi

Składniki

  • di Gouda formaggio, a pezzi
    100 g
    100 g di Fontina, a pezzi
  • di acqua
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 0
    300 g
  • di farina di semola rimacinata
    100 g
  • di strutto
    20 g
    20 g di olio extravergine di oliva
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pesto (vedere consigli)
    40 - 50 g
  • di salame
    120 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 228.7 kcal / 956.9 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 312.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...