
Urządzenia i Akcesoria
Girelle di pizza salame e pesto
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 pezzi
Składniki
-
di Gouda formaggio, a pezzi100 g
-
di acqua220 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco5 g
-
di farina tipo 0300 g
-
di farina di semola rimacinata100 g
-
di strutto20 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pesto (vedere consigli)40 - 50 g
-
di salame120 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
228.7 kcal /
956.9 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
312.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto d'estate
20 Przepisów
Włochy
Włochy