Cuori al mascarpone e pistacchi

Cuori al mascarpone e pistacchi

4.6 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 50 g di Alchermes
  • 50 g di acqua
  • 3 - 4 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 30 g zucchero
  • 200 g di yogurt greco bianco
  • 100 g di mascarpone
  • 5 g di agar agar
  • 20 g di miele
  • 6 - 8 biscotti savoiardi
  • lamponi freschi, a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 116 mg
Białko 17.8 g
Kalorie 3179.5 kJ / 760 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Węglowodany 53.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...