Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di zucchero di canna - 7 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
lub 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 3 - 4 cucchiaini di paprika dolce
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 790.7 kJ / 189 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 199 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti integrali all'avena
1 Std. 10 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali
3h
Panini di segale
12u.
Filone di segale
4 Std.
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane integrale alla curcuma
16 godz.
Pancarrè ai 5 cereali
5 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min