Crema di zucca sottovuoto

Crema di zucca sottovuoto

4.0 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di acqua bollente
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • crostini di pane a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 201 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 486.5 kJ / 116.3 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...