Semisfere di frittata ai porri

4.4 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 pezzi

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di porro a pezzi
  • 8 uova
  • 25 g di burro + q.b.
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 366 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 726.2 kJ / 173.6 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...