Arrosto di manzo con funghi porcini a Cottura Lenta

4.0 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 di funghi porcini freschi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 700 g di carne bovina, taglio scamone
  • 30 g di funghi secchi precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
  • 400 g di vino rosso
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 489.7 mg
Białko 39.9 g
Kalorie 2034.3 kJ / 486.2 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 33.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...