Arrosto di manzo con funghi porcini a Cottura Lenta

4.2 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di funghi porcini freschi
    300
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di carne bovina, taglio scamone
    700 g
  • di funghi secchi precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
    30 g
  • di vino rosso
    400 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 486.2 kcal / 2034.3 kJ
Białko 39.9 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 33.1 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 489.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...