Spaghetti bolognaise maison

Spaghetti bolognaise maison

4.2 19 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de viande de bœuf coupée en morceaux de 3 cm
  • 450 g de tomates coupées en quatre
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 oignon pelé et coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 litres d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 8 tomates cerise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 557.4 mg
Białko 22.7 g
Kalorie 1854 kJ / 443.1 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...