Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie

Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie

3.4 253 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de lait
  • 3 tranches de mie de pain
  • 160 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 brins de persil frais, équeuté
  • 50 g d'huile d'olive
  • 300 g de viande de bœuf hachée
  • 4 pincées de sel et 1/2 c. à café de sel
  • 1 œuf
  • 7 pincées de poivre moulu
  • 500 g de tomates coupées en morceaux
  • 400 g d'eau
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0 mg
Białko 25.5 g
Kalorie 1604.2 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 40.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...