Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux

Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux

3.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • de parmesan
    50 g
  • de beurre
    40 g
  • de courge butternut épluchée et coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
    400 g
  • de poireaux coupés en tronçons
    500 g
  • de carottes coupées en tronçons
    150 g
  • de pommes de terre épluchées et coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
    1000 g
  • d'eau
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
  • œufs
    3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'andouille
    6 tranches fines
  • de gruyère râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 419.8 kcal / 1753.5 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Sód 470.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...