Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de jaunes d'œufs
- 120 g de blancs d'œufs
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 150 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique
- 205 g de chocolat noir, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 14815.7 kJ / 3541 kcal
- Białko
- 59.2 g
- Węglowodany
- 331.5 g
- Tłuszcz
- 221.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 128.9 g
- Błonnik
- 23.7 g
- Sód
- 699.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Spritz au chocolat
50 min
Bagel en 3 ingrédients
35 Min
Sablés viennois
45 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Cookies américains
30 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Napolitain
4h 20min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min