Baguette farcie au chorizo

Baguette farcie au chorizo

4.7 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • 320 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 5 g de sel et 2 pincées
  • 150 g d'eau
  • 60 g d'emmental coupé en morceaux
  • 200 g de lait
  • 20 g de beurre en morceaux
  • 70 g de chorizo doux coupé en brunoise

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 583.9 mg
Białko 10.3 g
Kalorie 1002.3 kJ / 238.9 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 28.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...