
Urządzenia i Akcesoria
Baguette farcie au chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail320 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée15 g
-
de sel et 2 pincées5 g
-
d'eau150 g
-
d'emmental coupé en morceaux60 g
-
de lait200 g
-
de beurre en morceaux20 g
-
de chorizo doux coupé en brunoise70 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
238.9 kcal /
1002.3 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
28.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
583.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja