Baguette farcie au chorizo

Baguette farcie au chorizo

4.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    320 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de sel et 2 pincées
    5 g
  • d'eau
    150 g
  • d'emmental coupé en morceaux
    60 g
  • de lait
    200 g
  • de beurre en morceaux
    20 g
  • de chorizo doux coupé en brunoise
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238.9 kcal / 1002.3 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 583.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...