Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 20 g d'amandes émondées
- 20 g de noisettes
- 85 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de farine de blé
- 10 g de fécule de maïs
- 100 g de blancs d'œufs (3-4 œufs env.)
- 65 g de vermicelles au chocolat
- 60 g de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes maison
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 577.2 kJ / 138.4 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 13.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Biscuits craquelés au chocolat
2h 35min
Sablés viennois
45 min
Gaufre brownie
30 min
Napolitain
4h 20min
Rolls au chocolat et caramel
2 godz. 10 min
Brownie
45 min
Cookies choco-speculoos
30 min
Brookie
1h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min