Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de noisettes
- 60 g de chocolat au lait, en morceaux
- 60 g de chocolat noir, en morceaux
- 30 g de chocolat blanc, en morceaux
- 120 g de beurre demi-sel, en morceaux , et un peu pour le moule
- 90 g de cassonade
- 1 œuf
- 180 g de farine de blé
- 5 g de levure chimique
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1691 kJ / 404 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Fondant au chocolat
40 Min
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Brookie aux noix
55min
Zebra cake
55min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2 godz. 25 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Coulant au chocolat
40 Min