
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre pommade
- 30 g de blanc d'œuf
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ gousse de vanille les graines seulement
- 200 g de farine
- 30 g d'amandes en poudre
-
200
g de chocolat noir en morceaux
lub 200 g de chocolat au lait en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 369 kcal / 1538 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 31 g