Urządzenia i Akcesoria
Kompot wiśniowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
400 g wiśni, świeżych wydrylowanych (patrz wskazówka)
-
600 g wody
-
40 - 65 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
9.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
421.7 kJ /
100.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kompot z suszu
2h 10min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Kompot z rabarbaru
2h 15min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1h 15min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40min
Zapiekanki z pieczarkami i serem
40min
Napar jabłkowy
40min
Zupa pomidorowa jak u babci
45min