Cordero relleno de frutos secos

Cordero relleno de frutos secos

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    80 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    8 - 10 ramitas
  • de almendra cruda sin piel
    30 g
  • de pistachos (sin piel y sin sal)
    30 g
  • de piñones
    30 g
  • de dátiles sin hueso en trozos
    30 g
  • de higos secos en trozos
    30 g
  • de ras el hanout
    2 cucharaditas
  • de miel
    1 cucharadita
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de paletilla de cordero deshuesada y abierta para rellenar
    1000 g
    1000 g de pierna de cordero deshuesada, y abierta para rellenar
  • de aceite de oliva
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 601 kcal / 2516 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 47.7 g
Węglowodany 12.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 158.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...