Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

Bundt
  • unsalted butter cut into pieces
    110 g
  • gluten free flour to dust
  • eggs
    2
  • caster sugar
    140 g
  • grapeseed oil
    10 g
  • gluten free cornflour
    100 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • gluten free baking powder
    ½ tsp
Lemon glaze
  • pure icing sugar
    75 g
  • lemon juice
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 384.4 kcal / 1608.5 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 51.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 56.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...