![Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5006f28bec525ac50ad80da4a2ef25a/Derivates/fd7ea294105f8c2906d622f0fd8082615f6c617c.jpg)
Wersje kompatybilne
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bundt
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- gluten free flour, to dust
- 2 eggs
- 140 g caster sugar
- 10 g grapeseed oil
- 100 g gluten free cornflour
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch salt
- ½ tsp gluten free baking powder
Lemon glaze
- 75 g pure icing sugar
- 10 g lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1608.5 kJ / 384.4 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 56.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5hod. 15min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1óra 50p
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Banana Nice cream
5min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min