Urządzenia i Akcesoria
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
56.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
51.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Date and Nut Balls
20 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Mini Classic Polish "torts"
2 godz. 30 min
Date and oat milk
20 min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Gluten Free Brownies
1 godz. 20 min