Urządzenia i Akcesoria
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
771 mg
Białko
23 g
Kalorie
2730 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ready, Set, Cook!
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Roergebakken Groenten
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Pierogi met vlees
1 godz.
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 godz. 20 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen