Urządzenia i Akcesoria
Mini vegan fruit cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
16 portions
Składniki
-
mixed dried fruit560 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water30 g
-
flaxmeal (see Tips)3 tsp
-
coconut sugar160 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
wholemeal plain flour160 g
-
slivered almonds80 g
-
glacé cherries cut into quarters120 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.4 g
Kalorie
1308 kJ /
311.4 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
46.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz. 30 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Vegan Aioli
5 min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min