Roastbeef con contorno di funghi porcini
TM6 TM5

Roastbeef con contorno di funghi porcini

3.8 (6 ocen)

Składniki

Roastbeef al forno

  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 10 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di carne bovina, taglio scamone

Funghi trifolati

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 650 g di funghi porcini freschi, lavati ed a pezzi
  • 8 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1396.2 kJ / 333.7 kcal
Białko
40.1 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
18.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
3.1 g
Sód
1303 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy