Roastbeef con contorno di funghi porcini

Roastbeef con contorno di funghi porcini

3.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Roastbeef al forno
  • di erbe aromatiche fresche miste
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    1
  • di sale
    10 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di carne bovina, taglio scamone
    1000 g
Funghi trifolati
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi porcini freschi lavati ed a pezzi
    650 g
  • di sale
    8 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 333.7 kcal / 1396.2 kJ
Białko 40.1 g
Tłuszcz 18.6 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 1303 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...