Peperoni ripieni di riso

Peperoni ripieni di riso

3.9 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzione

Składniki

  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di riso integrale
  • 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di brodo vegetale
  • 12 olive nere denocciolate tagliate a rondelle
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 682.5 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...