Peperoni ripieni di riso
TM6 TM5

Peperoni ripieni di riso

3.7 (17 ocen)

Składniki

  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di riso integrale
  • 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di brodo vegetale
  • 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di vino bianco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1436.3 kJ / 343.3 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
59.3 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
3.3 g
Sód
682.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy