Peperoni ripieni di riso

Peperoni ripieni di riso

3.7 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzione

Składniki

  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso integrale
    250 g
  • peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
    4
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di brodo vegetale
    500 g
  • olive nere denocciolate tagliate a rondelle
    12
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    20 g
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di vino bianco
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 343.3 kcal / 1436.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 682.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...