
Urządzenia i Akcesoria
Letni poncz z Prosecco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porcji
Składniki
-
wody100 g
-
cukru100 g
-
mięty, świeżej w gałązkach20 g
-
kostek lodu (patrz wskazówka)200 g
-
wina musującego, typu Prosecco schłodzonego (patrz wariant)750 g
-
soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego (ok. 2 szt.)120 - 150 g
-
truskawek, świeżych pokrojonych w plastry150 g
-
cytryna ekologiczna, pokrojona w półplastry1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
189.4 kcal /
792.4 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
10.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER III/2023
11 Przepisów
Polska
Polska