
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Sambar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
onions cut in quarters100 g
-
fresh ginger20 g
-
garlic cloves25 g
-
tomatoes cut in quarters120 g
-
cooking oil30 g
-
dried chillies3
-
asafoetida¼ tsp
-
fenugreek¼ tsp
-
mustard seed¼ tsp
-
urad dhall¼ tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
cumin seeds¼ tsp
-
sambar powder1 tbsp
-
hot water600 g
-
salt1 tsp
-
split mung beans rinsed, soaked for 2 hours200 g
-
carrots cut in cubes (2 cm x 2 cm)100 g
-
potatoes cut in quarters100 g
-
French beans cut in 2 cm length60 g
-
cauliflower cut in florets50 g
-
coriander leaves to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
84 kcal /
350 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
259 mg