Urządzenia i Akcesoria
Potato cakes
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces1000 g
-
onions cut in halves150 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour (starch)20 g
-
oat flakes20 g
-
egg1
-
frying oil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1818 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey loquat paste
1 godz.
Rustic bread
2 godz.
Basic bread dough
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Boiled eggs
20 min
Tomato rice
30 min
Steamed rice
25 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Vegetable-topped bread
40 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Apple cake
1 godz.
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min