Urządzenia i Akcesoria
Asian vegetable soup with tofu
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
15 g fresh parsley leavesfresh coriander leaves15 g
-
soy sauce5 tbsp
-
light sesame oil30 g
-
tofu plain, drained and diced (2 cm)100 g
-
carrots cut into pieces150 g
-
daikon radish cut into pieces100 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger thinly sliced30 g
-
water1000 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), veganvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)2 tbsp
-
spring onions cut into diagonal rings100 g
-
snow peas cut in half100 g
-
100 g rice noodles, broken into piecesthin wheat noodles broken into pieces100 g
-
vinegar2 - 3 tbsp
-
agave syrup1 - 2 tbsp
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Scrambled Tofu
20 Min
Steamed Oyster Mushrooms
25 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Kimchi stew
30 Min
Tofu stew
30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Nasi Lemak
45 Min
Yasai Yaki
25 Min
Steamed Tofu
30 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min