Asian vegetable soup with tofu
TM6 TM5

Asian vegetable soup with tofu

4.5 ( 11 ocen )

Składniki

  • 15 g fresh coriander leaves
    lub 15 g fresh parsley leaves
  • 5 tbsp soy sauce
  • 30 g light sesame oil
  • 100 g tofu plain, drained and diced (2 cm)
  • 150 g carrots cut into pieces
  • 100 g daikon radish cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh ginger root thinly sliced
  • 1000 g water
  • 2 tbsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) vegan
  • 100 g spring onions cut into diagonal rings
  • 100 g snow peas cut in half
  • 100 g thin wheat noodles broken into pieces
    lub 100 g rice noodles broken into pieces
  • 2 - 3 tbsp vinegar
  • 1 - 2 tbsp agave syrup
  • 1 pinch fine salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
191 kcal / 800 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy