Caramel Custard

Caramel Custard

3.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions

Składniki

  • granulated sugar
    250 g
  • whipping cream
    70 g
  • water
    30 g
  • unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
    30 g
  • lemon juice (see tip)
    1 tsp
  • milk
    1200 g
  • cornflour
    80 g
  • medium eggs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 267 kcal / 1116 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...