Urządzenia i Akcesoria
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dashi stock2 Tbsp
-
grapeseed oil120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
egg yolk from large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Białko
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tłuszcz
129 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Thai Green Curry Paste
10 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Sesame Bars
1 godz. 15 min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Béarnaise Sauce
15 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min