Urządzenia i Akcesoria
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dashi stock2 Tbsp
-
grapeseed oil120 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
egg yolk from large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Białko
4.9 g
Kalorie
4917 kJ /
1195 kcal
Tłuszcz
129 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sushi
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Tom Yum Paste
45 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mini Everything Bagels
1 godz. 20 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Hot and sour soup
55 min
Hollandaise Sauce
15 min
Wonton Soup
1 godz.
Rocket watercress juice
10 min
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19 godz. 15 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min