Urządzenia i Akcesoria
Caldo-verde de acelga
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
curgete cortada em pedaços500 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite20 g
-
acelga cortada tipo caldo-verde250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
3 g
Kalorie
251 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa de couve e batata
50 Min
Pão de aneto e feta
1 Std. 20 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 Min
Sopa ribollita
45 Min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijoca com agrião
40 Min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Creme de beterraba e laranja
40 Min
Sopa da horta
55 Min
Caldo-verde de feijão branco
40 Min