Caldo-verde de acelga

Caldo-verde de acelga

4.3 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • curgete cortada em pedaços
    500 g
  • água
    1000 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    20 g
  • acelga cortada tipo caldo-verde
    250 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 60 kcal / 251 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...