Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g manteiga cortada em pedaços
- 630 g chocolate p/ culinária (70% cacau) de S. Tomé partido em pedaços
- 75 g claras de ovo (3 unid. aprox.)
- 270 g açúcar
- 270 g gemas de ovo (13 unid. aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 5114.2 kJ / 1222.3 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 94.9 g
- Tłuszcz
- 87.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 49.3 g
- Błonnik
- 11.5 g
- Sód
- 67.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creme de ricota e mirtilos
5 min
Tabuleiro salgado
Brak ocen
Peru à Wellington com molho de pêssego
Brak ocen
Bolinhas de iogurte e queijo de ervas em azeite
Brak ocen
Café de canela e baunilha
15min
Salada de rabanete e cenoura com coentros -TM6
Brak ocen
Ginzen de morango
1h 15 min
Smoothie verde
10 min
Flute de morango
5 min
Temaki de salmão
45min
Creme de camarão
1h
Pides de 3 queijos (pão turco)
1h 40min