Urządzenia i Akcesoria
Sopa de tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
água3000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
vinagre de vinho branco50 g
-
ovos4
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
azeite mais q.b. p/ pincelar50 g
-
tomate maduro cortado em pedaços600 g
-
folha de louro1
-
orégãos½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
972.7 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
908.1 kJ /
217.1 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paleo XXI
24 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa de tomate
45 min
Tomatada com ovos escalfados
55 min
Gaspacho
10 min
Sopa de tomate
30 min
Gaspacho de beterraba
50 min
Creme de cogumelos
45 min
Açorda de poejos
40 min
Creme de beterraba com laranja
40 min
Gaspacho
30 min
Tomatada de ovos
35 min
Sopa de tomate com manjericão
35 min
Creme de coentros
30 min