Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Shredded Lettuce
10 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 godz. 30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.