Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
S'mores Dip
10 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
French Omelet for Two
30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min