Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Carrot and Parsnip Mash
Keine Bewertungen
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 Min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Keine Bewertungen
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Hazelnut Coffee
5 Min
Meal Replacement Shake
5 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min