Urządzenia i Akcesoria
Pulled barbecue jackfruit
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie2 tl
-
rode ui in vieren gesneden120 g
-
knoflookteentje1
-
tomatenpuree40 g
-
rode wijnazijn1 tl
-
tamari saus glutenvrij (zie Tips)2 tl
-
kokosbloesemsuiker20 g
-
zout½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
chilipoeder1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
vloeibare rookkruiden (optioneel - zie tips)1 scheutje
-
jackfruit in blik, gesneden gespoeld en uitgelekt (ongeveer 300 g na uitlekken - zie tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2.9 g
Kalorie
511.5 kJ /
121.8 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Hummus
5 min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min