Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g tofoe, stevig, geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten, in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers, bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad, om te serveren
- krokant gebakken sjalot, om te serveren
- 1 limoen, in partjes gesneden, om te serveren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Białko
- 30.4 g
- Węglowodany
- 55.8 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Błonnik
- 14.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Zoetzure tempé
Brak ocen
Kreplach
55min
Scandinavische brunch
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Boekweit met champignons
25min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min